ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Exhibició per tancar el primer campus de Gemma Mengual a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

Una exhibició ha tancat aquest matí a Sant Julià la primera edició del campus de natació artística Gemma Mengual. Una quinzena de joves nedadores han participat aquesta setmana en una estada a la qual es vol donar continuïtat.

Moment de posar en pràctica tot l'après durant la setmana. Els tres grups d'edat del campus han rebut el suport incondicional de la graderia i els consells de tota una campiona. Aprendre amb Gemma Mengual és tot un privilegi.

La nedadora catalana multimedallista olímpica, mundial i europea, va estar un dia a Sant Julià l'any passat. Enguany la relació s´ha allargat una setmana. Ella també s´ha llançat a la piscina, primer amb una exhibició amb Pau Ribes, company de duet mixt. Després en solitari. Mengual ha quedat satisfeta de la setmana i creu que "les nens han gaudit de la sincronitzada i han vist que poden fer moltes coses més enllà de l'aigua". Diu que estaria "encantada de repetir".

Per al final, lliurament de diplomes a les participants i una sorpresa de les alumnes per als professors. Tots amb ganes de repetir l´estiu vinent a Sant Julià.

Informa: David Domingo
Imatge: Héctor Romance

Comparteix: