ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El fitxatge de l'exinternacional francès Thierry Lacroix pel VPC es farà oficial dimecres

www.andorradifusio.ad

El fitxatge de Thierry Lacroix pel VPC es farà oficial aquest dimecres. L'exinternacional francès arriba per començar a plantejar les bases del nou projecte econòmic del club.

Thierry Lacroix aterra a la disciplina del VPC aquest dimecres amb l'objectiu de fer créixer la parcel·la econòmica del club. L'exinternacional francès, molt reconegut al seu país, ajudarà a fer una passa endavant a l'estructura amb la recerca de patrocinadors. La comissió encapçalada per David Ferré tanca així una incorporació de pes als despatxos, per tal d'aconseguir l'ascens a federal 2.

Ferré, Lacroix i el president del VPC, Gerard Giménez, es reuniran divendres amb representants del Govern per presentar les bases d'aquest nou projecte econòmic. En aquesta trobada es vol signar l'aportació de 25.000 euros per desenvolupar aquesta idea. Aquesta quantitat aniria íntegrament a finançar les tasques de Lacroix que entre altres voldria atreure turisme d'Occitània.

D'altra banda, la incorporació del nou entrenador està prou avançada, però fins les pròximes setmanes no es farà oficial. Es tractaria d'un jugador que va retirar-se l'any passat i que aniria de la mà d'un projecte de col·laboració que vol tancar el VPC amb un club de federal 1. L'acord està encarrilat i només falten alguns serrells per tancar.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.238.99.243