ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Èxit de la primera Swimrun amb prop de 80 participants

www.andorradifusio.ad

Andorra ha estrenat aquest diumenge al matí una nova competició esportiva, la Swimrun, que ha combinat cursa de muntanya i natació als Llacs de Tristaina. Prop de vuitanta participants han pres la sortida a la Coma d'Arcalís.

Exigència màxima. Dues distàncies, 17 i 11 quilòmetres, amb desnivells de 1.300 i 843 metres, amb sortida i arribada a la Coma d'Arcalís. Així ha estat la primera edició de la Swimrun Andorra, englobada en el circuit Head Swimrun Series.

En la prova llarga, el vencedor individual ha estat Marc Martínez, que ha sigut el més ràpid amb un temps de 3 h 16' 49''. Mig minut abans ha arribat la primera parella, Siscu Juárez i Álvaro Rancé. La primera noia ha trigat més. Nathalie Duarte ha completat els 17 quilòmetres en 4 hores i 25 minuts.

En la prova curta, els més ràpids han sigut els germans francesos Guillaume i Alexandre Saint-Macary, amb 2 h 10’. El terrassenc Iván Clarés s’ha imposat en categoria individual i la francesa Leslie Rolland ha guanyat en noies. El primer andorrà, David Caubet, ha arribat a meta acompanyat dels seus fills.

L’organització, Besttrail, ha valorat molt positivament la primera edició del SwimRun, i juntament amb el patrocinador, Head, tenen la intenció de donar-li continuïtat, valorant la que es tracta d’una cursa única.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix: