ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'exjugador francès David Mélé serà el nou entrenador del VPC Andorra

www.andorradifusio.ad

L'exjugador francès David Mélé serà el nou entrenador del VPC Andorra. Campió del Top-14 amb l'USAP de Perpinyà i retirat recentment dels terrenys de joc, dirigirà el primer equip i serà també el responsable de la base tricolor. Mélé treballarà en coordinació amb el Pàmies, de la federal 1 francesa, amb el qual el VPC ha tancat un acord de partenariat.

David Mélé serà el nou entrenador del VPC Andorra. L'exjugador francès és una aposta contrastada. Nascut a Narbona fa 35 anys, va ser campió del Top-14 amb l'USAP de Perpinyà, on va desenvolupar bona part de la seva carrera. Després de jugar a la Premiership anglesa, amb el Leicester Tigers, el mig de melé va tornar a França per vestir la samarreta de l'Stade Toulousain, el Grenoble i, novament, l'USAP. Va ser també internacional amb Espanya. Retirat dels terrenys de joc el 2019, va treballar després com a tècnic dels tres quarts a l'acadèmia dels Tigers i va ser entrenador dels mig de melés i els obertures del primer equip.

Mélé dirigirà el primer equip del VPC i també la base. Treballarà en coordinació amb el Pàmies, de federal 1 francesa, amb el qual el VPC ha tancat un acord de partenariat que aportarà jugadors del club de l'Arieja i alhora servirà per formar els jugadors andorrans que estudiïn a França.

L'acord està condicionat ara al suport del Govern, que fa uns mesos va destinar una primera partida de 25.000 euros aprovada pel Consell General, que ha permès la contractació de Thierry Lacroix per treballar des dels despatxos en un projecte molt ambiciós per fer ascendir el VPC dues categories, fins a federal 2 francesa. Un projecte que necessitarà d'una injecció afegida de 150.000 euros al pressupost actual del club.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.238.99.243