ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La FAB triplica el nombre de llicències femenines amb la campanya "Her world her rules"

www.andorradifusio.ad

La Federació Andorrana de Bàsquet i la FIBA van fer balanç de les campanyes conjuntes que tenen en marxa. La darrera, "Her world her rules", posa l'accent en el bàsquet femení. En aquest sentit, la FAB també va anunciar l'organització d'un Europeu C femení sub 18 aquest estiu.

La Federació ha fet balanç de quatre anys del "3x3 at School". Hi participen els tres sistemes educatius del país i hi col·laboren els dos clubs d'Andorra, amb un total de 9 trobades l'any. El 2019 hi van participar gairebé 2.400 nens. Enguany s'ha volgut posar l'accent en el bàsquet femení amb el retorn de la selecció absoluta i l'organització d'un Europeu C sub 18 femení a l'estiu. Les subvencions de la FIBA i la implicació dels clubs són clau perquè tot això sigui possible.

Per segon any està en marxa el projecte "Her world her rules" de la FIBA, que ha estat un èxit tenint en compte les dimensions d'Andorra.

Una de les claus de l'èxit ha estat la primera campanya a càrrec de l'agència Comando. El 2019 van ser 12 fotografies i aquest 2020 s'han fet sis vídeos que s'estrenaran aviat L'objectiu és seguir captant més nenes, però sobretot fidelitzar les que ja han arribat. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Desirée Sala

 

Comparteix:

3.235.29.190