ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La FAE continua els entrenaments sense els apartats Verdú i Moreno

www.andorradifusio.ad

La Federació d'Esquí continua els entrenaments. Ho fa sense Joan Verdú i Cande Moreno apartats quinze dies per aclarir la polèmica festa d'Aixirivall. La resta pot entrenar al centre de tecnificació d'Ordino amb importants mesures de seguretat.

La FAE entrena aquest dilluns en el segon torn al centre de tecnificació d'Ordino. Abans de poder entrar hi ha 30 minuts de neteja i desinfecció.

Van perdre la darrera part de la campanya amb motes curses pendents. Amb tot, als esquiadors no els està afectant tant si pensem en la propera temporada.

Aquest dilluns faltaven els principals esportistes becats de la federació. A banda de les esmentades baixes de Joan Verdú i Cande Moreno, Mireia Gutiérrez està entrenant a Múrcia on ara mateix té millors condicions. Altres esquiadors com Kevin Courrieu compaginen els entrenaments amb el voluntariat a la Creu Roja i els Stop Labs.

A la FAE no hi ha perspectives d'esquiar abans de setembre. A partir de l'1 de juny esperen poder disposar del simulador per anar-se posant en situació.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

18.208.202.194