ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La FAE enceta les estades als Alps i espera anar a Amèrica del Sud el setembre si la pandèmia ho permet

www.andorradifusio.ad

Maeva Estevez està sent molt activa aquest estiu. La retirada de Lluís Marín l'ha deixada sola a la secció de boarder cross. Enguany vol refermar els bons resultats de la campanya passada aconseguint una plaça olímpica. Pel que fa a l'esquí alpí, la majoria d'esquiadors de la federació ja han fet alguna estada als Alps i estan pendents de la pandèmia per poder anar aquest setembre a l'Amèrica del Sud.

Maeva Estevez acumula dues estades a la glacera de les 2 Alpes en el que portem de temporada. La campanya passada va estrenar-se a la Copa d'Europa i el més important, va estar regularment al podi. Enguany vol aconseguir el més difícil, destacar a la Copa del Món. L'objectiu és clar i exigent, poder entrar per primera vegada en unes finals del circuit mundial.

En categoria femenina només entren 16 riders, el que fa molt difícil formar part d'aquest grup tan selecte. Dels resultats a la Copa del Món dependrà la participació olímpica.

Pel que fa a l'esquí alpí, la temporada també està marcada pels Jocs. Tant l'equip femení com el masculí han estat fent estades a les 2 Alps entre final de juny i principi de juliol. Els únics que no s'han estrenat són Kevin Courrieu, en la darrera frase de recuperació del trencament a l'encreuat, i Cande Moreno. En el cas de la velocista s'ha preferit esperar. Es va fer una profunda anàlisi biomecànica i ara treballa seguint les pautes que li han definit per evitar reproduir els dolors a l'esquena que l'han limitat les darreres temporades.

En el pla A, la intenció dels equips de la federació és anar a l'Amèrica del Sud aquest setembre. Si la pandèmia ho impedeix hi ha un pla B per seguir entrenant a les glaceres dels Alps.  

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FAE

Comparteix: