ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La FAE tanca una de les millors temporades de la seva història

www.andorradifusio.ad

La Federació d'Esquí ha fet balanç de la temporada d'esquí alpí, segurament la millor que es recorda, en gran part gràcies als grans resultats obtinguts per Joan Verdú.

Precisament l'esquiador bufa aquest dilluns 27 espelmes en el millor moment de la seva carrera. És l'actual campió d'Europa en gegant i ocupa el lloc 26 a la llista de sortida de la Copa del Món, una fita, un any enrere, impensable. 

Però no és l'únic. Esquiadors com Cande Moreno, Carla Mijares, Àlex Rius, Àxel Esteve i Iria Medina també han fet pujar el nivell, amb més puntuacions en Copa d'Europa o destacant en campionats de categoria juvenil.

Verdú ja treballa pensant en la primera Copa del Món a l'octubre a Sölden i en les finals del circuit mundial que tornen a Andorra el març vinent. "La copa del món serà el màxim objectiu i la màxima prioritat i, per tant, vull arribar a l'octubre ja en plena forma i amb bones expectatives de cara a la cursa." I assegura que treballarà al màxim per fer una gran temporada. "Si la recompensa és estar a les finals, això voldrà dir que ha estat un any increïble". 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Pere Besolí

Comparteix: