ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La FAE vol esquiadors de casa a les finals del 2023

www.andorradifusio.ad

La concessió de les Finals de la Copa del Món d'esquí alpí a Andorra per al 2023 representa un al·licient afegit per a la federació, que treballarà per tenir representants a la cita. El repte és situar esquiadors en el top-25 mundial. Ja sonen noms com Joan Verdú i Mireia Gutiérrez.

Les finals de la Copa del Món d'enguany no van tenir cap esquiador de casa. La FAE no vol que aquesta situació es repeteixi d'aquí a quatre anys i per això planificarà el treball amb la vista posada al 2023. El top-25 mundial encara queda lluny però la diferència ara és més petita, afirma el director esportiu de la secció d'esquí alpí de la FAE, Max Tissot.

La federació té l'ambició de poder tenir un representant en categoria masculina i femenina. En nois, tothom mira Joan Verdú. Tissot reconeix que "a dia d'avui és el que ha demostrat més coses en Copa del Món" però no descarta "que Esteve o Rius pugin fer el pas".

En noies, Tissot no descarta que Mireia Gutiérrez, que el març del 2023 tindrà 34 anys, pugui ser una de les opcions "si té la salut i la motivació".

L'altra candidata seria Cande Moreno en les proves de velocitat. La confiança de Tissot en els equips és màxima i la FAE treballarà perquè facin un pas endavant en la seva progressió.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.238.96.184