ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La FAE, en xoc per la greu lesió de Joan Verdú

www.andorradifusio.ad

La greu lesió de Joan Verdú al genoll ha deixat en estat de xoc la federació. L'esquiador ja havia patit lesions greus però aquesta és la primera en aquesta articulació i trenca totalment la seva evolució.

Primera lesió al genoll per a Joan Verdú. Podria ser pitjor. La lesió ha arribat al millor moment, just a final de temporada. Amb tot, a la federació es viu la situació com una petita tragèdia en tallar-se la projecció de l'esquiador amb més potencial. S'estima una baixa de vuit mesos que frena les previsions de la FAE i l'objectiu del top-30 en Copa del Món", diu el director tècnic, Carles Visa. Addueix que "una lesió de genoll sempre és molt dificultosa perquè són molts mesos d'aturada i el nivell no ens espera". "Haurem de remar molt per recuperar-lo i tornar a entrar en la lluita".

Verdú es va fer la lesió anant amb bicicleta. Segons Visa, cal regular la pràctica d'esports de risc entre els esquiadors professionals. Aquesta vegada, però, no hi ha res a retreure, hi ha fatalitats que no es poden evitar perquè "la bicicleta forma part de l'entrenament", com també els patins.

Verdú s'operarà quan baixi la inflamació. Aproximadament d'aquí a un mes.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix: