ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La FAF abordarà en reunió de junta la dissolució del contracte de Gea com a secretari general

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol buscarà un acord per dissoldre el contracte del fins ara secretari general Tomàs Gea, després de les mesures cautelars imposades aquest dimecres per la Batllia. El president ha defensat l'actuació de la federació i ha confirmat David Rodrigo com a substitut de Gea.

Un dia després que la Batllia comuniqués a Tomàs Gea que no podrà atansar-se a la federació ni mantenir cap contacte amb la directiva ni el personal de l'entitat, el president, Fèlix Álvarez, ha explicat quina serà l'actuació de la federació, pendent de l'aprovació de la junta. Entèn que "s'haurà de buscar un acord per veure si podem dissoldre el contracte en què les dues parts no surtin perjudicades".

Álvarez ha defensat els passos fets per la seva junta, davant les acusacions de passivitat per part de la Batllia. "En el moment en què em vaig entrevistar amb la batlle, em va dir que desconeixia que (Gea) encara estava en plantilla. Sempre hem pensat que laboralment no se'l pot acomiadar quan hi ha un contracte en suspens".

El president ha confirmat com a nou secretari general David Rodrigo. El fins ara director tècnic va ser un dels empleats de la federació que van declarar en relació amb l'operació Cautxú. "Es van presentar tots els documents justificatius del que se l'acusava, en aquest cas al David i a la resta de companya, i no de moment no tenim notícies", diu Álvarez.

Eloy Casals és el candidat preferit per ocupar la direcció tècnica, tot i que l'acord encara no estaria tancat. La voluntat és que de moment compagini el càrrec amb les funcions de seleccionador sub-21.

Informa: Joan López
Imatges: Txema Galilea

 

 

Comparteix:

34.239.179.228