ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La FAF presenta denúncia policial per l'arranjament de partits entre l'Inter i el Sant Julià

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol ha presentat aquest dilluns al matí una denúncia a la policia arran del possible acord en el resultat de dos partits entre l'Inter d'Escaldes i l'UE Sant Juliá. A més també es denuncia possibles irregularitats en les apostes de la semifinal de la Copa Constitució entre tots dos equips. L'Inter ha negat les acusacions, que considera falses i mancades de tot fonament.

L'encarregat de presentar la denúncia ha estat el responsable de seguretat i Integrity de la federació, Xavier Surana, que ha investigat el possible frau en el resultat de dos partits entre l'Inter d'Escaldes i l'UE Sant Julià. En concret serien l'últim partit de lliga, en què l'Inter va aconseguir el marcador que necessitava per proclamar-se campió i el de la semifinal de la Copa, guanyat també pels escaldencs i en el qual jugadors del Sant Julià van carregar contra els rivals perquè no hi havia hagut el resultat que s'hauria pactat. L'àrbitre va escriure a l'acta les discussions entre jugadors de tots dos equips. La semifinal de Copa també va generar sospites sobre irregularitats en les apostes, que donaven com a favorit el Sant Julià, malgrat anar perdent. Després d'estudiar el cas, la federació, seguint les directrius de la UEFA i assegura que en un exercici de transparència, considera que té prou elements per presentar denúncia a la policia perquè iniciï una investigació.

L'Inter d'Escaldes i el jugador Ildefons Lima neguen en un comunicat les acusacions de frau, que asseguren que són absolutament falses i mancades de fonament. A més afegeixen que podrien formar part d'una estratègia per atemptar contra el club i els seus esportistes i iniciaran les accions legals escaients pel que consideren falses acusacions.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.235.105.97