ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La FAF vol construir un estadi per a 6.000 espectadors a Encamp

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol construirà un estadi d'unes 6.000 espectadors a Encamp. El president, Fèlix Álvarez, ha tornat a activar el projecte i ha reconegut contactes amb el FC Andorra, tot i que ha descartat l'opció de compartir la instal·lació.

Les negociacions per fet un estadi de futbol a la zona del càmping internacional d'Encamp tornen a estar actives. Després d'alguns mesos d'aturada, arran de l'operació Cautxú, la federació ja disposa de dos projectes en ferm per construir una infraestructura que es convertiria en la més gran del país i permetria descongestionar la saturació que pateix la Borda Mateu.

El president de la FAF, Fèlix Álvarez, ha epxlicat que hi havia "un primer projecte amb 8.000 seients" fins que en una de les reunions que es van mantenir amb  responsables d'estructures de la UEFA "ens van dir que no eren necessaris tants seients".

El FC Andorra va interessar-se pel projecte, tot i que l'opció de compartir la instal·lació sembla descartada de moment. La necessitat d'infraestructures per als equips i les recomanacions de la UEFA de tenir instal·lacions exclusives han estat alguns dels motius per descartar-ho. Álvarez diu que "en un moments donat es va plantejar fer un camp conjunt però és complicat perquè els objectius són diferents". La Federació té prou "amb 6.000 seients per omplir un camp" però "si l'FC Andorra puja de categoria, necessitarà un de més gran".

Aquesta mateixa setmana, Álvarez i l'actual secretària general en funcions, Teresa Figueras, viatjaran a Bucarest a un congrés de la UEFA per exposar la nova proposta. En cas de rebre el vistiplau de l'organisme europeu, la federació iniciaria un dels projectes més ambiciosos de l'actual junta directiva.

Informa: Joel Romero
Imatges: Karen Figueiredo

Comparteix:

3.236.74.69