ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La FAM renuncia al Mundial per centrar-se en la Copa del Món

www.andorradifusio.ad

Sense andorrans al Mundial. La Federació de Muntanyisme ha decidit no seleccionar cap corredor pel Campionat del Món de curses de muntanya que tindrà lloc aquesta setmana a Escòcia. La bona classificació a la Copa del Món dels germans Casal en sky i Ferran Teixidó en vertical han aconsellat centrar els esforços en aquesta competició.

El cinquè Mundial de curses de muntanya organitzat per la Federació Internacional de Skyrunning no tindrà representació andorrana. Així ho ha decidit la Federació de Muntanysime de mutu acord amb els atletes.

La bona classificació dels germans Casal i Ferran Teixidó a la Copa del Món ha aconsellat renunciar al Mundial i centrar tots els esforços en les darreres curses del circuit.

Marc Casal és segon en sky i Òscar Casal quart, tots dos amb moltes opcions d'acabar al podi final de la Copa del Món a falta de només una prova. Seria la primera vegada que un andorrà aconsegueix aquesta fita en sky. L'Òscar acaba de tornar dels Estats Units i el Marc necessita temps per recuperar-se de les lesions que arrossega.

Encara més justificada és l'absència de Ferran Teixidó. El corredor de la federació és líder a la Copa del Món de curses verticals i, en el seu cas, a banda de la final a Limone té un altra cursa la setmana vinent a Suïssa.

El quilòmetre vertical de Chando valdrà un 50% més i, el més important, amb 2.000 metres de desnivell i arribada gairebé a 3.000 metres és una cursa que es pot adaptar perfectament a les característiques de l'atleta.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: