ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els favorits mostren les seves cartes abans de la cursa individual

www.andorradifusio.ad

Aquest dissabte s'espera una cursa espectacular a Arcalís coincidint amb una petita finestra de bon temps.

El gran favorit pel que fa a l'equip andorrà és Xavi Areny. Per l'esquiador de la FAM competir a casa té factors positius i negatius a parts iguals. "Que recordi fa tres anys que fa mal temps, que es canvia el recorregut, és nou per tots. I a més, a casa tens tota la teva vida al voltant de la cursa, quan marxem a fora estem en un hotel i només pensem en menjar, descansar i competir", explica.

Davant l'absència de Kilian Jornet moltes mirades es centraran en l'espectacular Robert Antonioli, conegut al país per haver baixat el 2015 la canal del Baser Negre amb un recte. Malgrat les modificacions el líder a la general espera una gran cursa. "Confio en els organitzadors de la prova, són molt vàlids, com han demostrat en altres ocasions", assegura, tot avançant que serà una cursa "carregada d'emocions".

El seu gran rival, és el seu company d'equip Miquele Boscacci, que veu positiva aquesta rivalitat, treient el millor d'ells.

Pel que fa a les noies. La baixa de Laetitia Roux i Emelie Forsberg obre la porta a altres corredores. Entre les favorites la líder de la Copa del Món Marianne Fatton i la catalana Clàudia Galicia.

Aquest dissabte la primera sortida està prevista a tres quarts menys cinc de 10 a la zona de Planells d'Arcalís.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro

Informació relacionada

Comparteix:

23.21.4.239