L'FC Andorra aconsegueix empatar a Badalona amb un salvador Nico Ratti

El Futbol Club Andorra ha aconseguit un valuós empat al camp del Badalona. Els de Gabri han jugat gairebé tota la segona meitat amb un home menys, però un Nico Ratti salvador ha evitat la derrota tricolor. Al final, cap dels dos equips ha aconseguit marcar i han deixat el marcador 0 a 0.

Els tricolors han suat de valent diumenge per treure un punt del Municipal de Badalona. Han vist com els badalonins els apamaven i, fins i tot, han anotat tres gols que han esstat anul·lats per l’àrbitre assistent.

Els de Gabri Garcia amb prou feines han inquietat la porteria de Morales. De fet, un cop de cap de Víctor Casadesús per sobre del travesser ha estat l'única opció tricolor als primers 45 minuts.

Les coses han anat a pitjor a la represa. Miguel Loureiro ha deixat l'equip amb 10 per segona groga al minut 54. En el llançament de falta posterior, Nico Ratti ha evitat el primer.

Les jugades d'estratègia han estat el millor aliat per generar perill dels tricolors, com en un cop de Javi Martos que ha fregat el pal. A les acaballes, novament Nico Ratti ha salvat els mobles amb una gran mà. Al final, un empat a res que permet als de Gabri Garcia seguir sumant.

Els tricolors continuen en cinquena posició pel diferencial de gols amb el Barça B, que va perdre aquest cap de setmana al camp del Nàstic de Tarragona. L'Espanyol B també ha empatat. El Sabadell ha sumat els tres punts i es referma com a líder del grup 3 de Segona B.

Informa: Joel Romero/Cesc Sanjuan