El FC Andorra cau 3 a 0 al camp del cuer i continua amb el malefici de no ser líder

El FC Andorra ha caigut per un contundent 3 a 0 al camp de l'Olot, cuer de la categoria. Gabri ha guanyat la partida a Eder Sarabia prenent el control del joc i aprofitant les errades tricolors. L'àrbitre també ha complicat la remuntada anul·lant un gol a Carlos Martínez i expulsant Loureiro als 63 minuts, quan més empentava l'Andorra.

El FC Andorra ha començat controlant el partit, però als vuit minuts, gerra d'aigua freda. Pilota de Nico Ratti per a Riverola, aquest toca de primeres als peus de Xumetra i vaselina del jugador de l'Olot aprofitant la posició avançada del porter de l'Andorra.

Poc després, Carlos Martínez ha tingut a prop el gol de l'empat. En comptes de l'1 a 1 ha arribat el 0 a 2 en una contra, en què de nou Xumetra envia la pilota al fons de la xarxa davant la sortida de Ratti.

A la segona meitat l'Andorra ha posat setge a la porteria de l'Olot. L'àrbitre ha anul·lat un gol a Carlos Martínez amb el davanter de l'Andorra aparentment en posició legal. En el 63 ha expulsat Loureiro per doble groga. Pocs minuts abans havia perdonat l'expulsió d'un jugador local.

L'Andorra ho ha seguit intentant amb un home menys, però ha estat l'Olot el que ha sentenciat en el minut 78. Primera victòria de Gabri a la banqueta del fanalet vermell del Grup 3A de Segona B.

L'Andorra perd la tercera oportunitat consecutiva de proclamar-se líder i acumula tres partits sense conèixer la victòria.