El FC Andorra cau a Granada per 2 a 0

Tercera derrota consecutiva del FC Andorra a la Lliga SmartBank.

Tercera derrota consecutiva del FC Andorra a la Lliga SmartBank. L'equip, entrenat per Jon López per la sanció d'Eder Sarabia, ha caigut al camp del Granada per 2 a 0.

L'Andorra no ha sortit malament al partit, però en aquesta categoria les badades defensives es paguen cares quan tens al davant jugadors com Callejón o Uzuni, màxim golejador de la Lliga SmartBank. Dues passades del primer i dos gols del segon han deixat un 2 a 0 al marcador amb només 13 minuts disputats. El segon, després d'una clamorosa errada de Diego Alende. Tota la determinació que ha mostrat el Granada en el primer quart d'hora és el que li ha faltat a l'Andorra en els 75 minuts restants. Héctor ha gaudit d'una ocasió claríssima en la passada d'un inspirat Bundu.

A la segona meitat l'Andorra ha seguit millorant. Ivan Gil i Hevel ho han intentat des de tots els cantons. El gol que hauria posat la por al cos a l'equip local no ha acabat arribant i els tres punts s'han quedat al Nuevo Los Cármenes

Imatge cedida: FC Andorra