El FC Andorra cau a la pròrroga 1 a 2 contra el Celta de Vigo

El FC Andorra ha caigut eliminat a la segona eliminatòria de la Copa del Rei després de caure 1 a 2 contra el Celta de Vigo a l'Estadi Nacional. Els d'Eder Sarabia han estat capaços de forçar la pròrroga contra tot un primera divisió, però un gol de Santi Mina en el minut 118 ha donat la classificació als gallecs.

Els 2000 espectadors que han anat a l'Estadi Nacional han estat testimonis d'una posada en escena de l'equip tricolor per emmarcar. Gran primera meitat de l'Andorra discutint la possessió a tot un Celta de Vigo i gaudint de nombroses ocasions.

L'equip gallec s'ha avançat als 14 minuts amb un gol de José Fontán. Després de molt trucar a la porta Adri Vilanova feia l'empat rematant de cap un córner. En l'acció no ha quedat clar si la pilota arribava a creuar la línia de gol.

L'Andorra ha anat de més a menys. A la segona meitat el Celta ha estat millor, un gran Nico Ratti ha mantingut viva l'eliminatòria. Amb tot, Ruben Enri ha gaudit d'una gran ocasió per fer el 2 a 1. El partit ha arribat a la pròrroga i, a dos minuts dels penals, Santi Mina ha fet de cap el definitiu 1 a 2. L'Andorra ara s'haurà de centrar en la lliga.

Dissabte partit, de nou al Nacional, contra el Sanluqueño.

Informa: Cesc Sanjuan - Joan López
Imatges: Pere Besolí
Fotografia: FC Andorra