El FC Andorra s'estrena a segona amb victòria contra l'Oviedo (0-1)

El projecte del Futbol Club Andorra a Segona no ha pogu

El projecte del Futbol Club Andorra a Segona no ha pogut tenir una millor estrena. Un gol del jove Casadesús a l'últim sospir, al 96, ha servit per certificar un 0 a 1 històric al Carlos Tartiere. L'equip suma així els seus tres primers punts a la divisió de plata.

Eder Sarabia ha sortit amb el bloc que va aconseguir l'ascens, incorporant tres fitxatges a l'onze inicial. Lizoaín a la porteria, Petxarroman al lateral i Alende al centre de la defensa.

A l'Andorra li han passat factura els nervis del debut. Un equip desconegut sense poder olorar la pilota però mantenint l'ordre defensiu. A partir del minut 15 els tricolors han començat a generar joc i alguna aproximació a porteria.

La primera meitat s'ha tancat sense cap ocasió clara. A la segona els dos equips s'han mostrat més agressius en atac. Petxarroman ho provava des de la distància. La més clara en el 52 per a Alti, rebutja Tomeu Nadal. Bolo ha fet canvis i l'Andorra ha tornat a perdre el control.

Ocasions molt clares per a l'Oviedo. Montoro ha xutat desviat quan ho tenia tot de cara per avançar l'equip local.  Finalment, Sanglari xuta innocent a les mans de Lizoaín. L'Andorra respirava i ha tornat a tenir la pilota.

En el 88 Sergi Enrich ha rebut vermella directa, a instàncies del VAR, per una entrada duríssima per planxa sobre Petxarroman. Un minut abans havia entrat Pau Casadesús, el jove jugador del filial de 19 anys. Al 96, Héctor Hevel, un altre dels recanvis, fa una centrada que és un caramel per a qualsevol davanter. Casadesús executa una rematada que ja és història del futbol andorrà. Cop de cap violent al fons de la xarxa. Debut a segona divisió amb victòria.

Informa: Cesc Sanjuan
Fotografia: FC Andorra