ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'FC Andorra fixa l'abonament en 80 euros i portarà el logo d'Unicef a la samarreta

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra obre avui la campanya de captació de socis per a la temporada vinent a segona B. El preu de l'abonament a Prada de Moles serà de 80 euros. El club també ha signat un conveni de col·laboració amb Unicef Andorra. El logotip de l'entitat lluirà a la samarreta.

El carnet de socis permetrà accedir a Prada de Moles a veure tots els partits de segona B, excepte la Copa del Rei i altres competicions.

El preu de l'abonament serà de 80 euros per als més grans de 18 anys, de 60 l'abonament juvenil i l'infantil serà gratuït. Els socis del vessant no professional del club pagaran 50 euros, que se sumaran als 30 que ja han fet efectiu.

Actualment hi ha uns 250 socis. Gerard Piqué ha retuitat el missatge del club, animant que la gent s'hi sumi. El director general de l'FC Andorra, Jaume Nogués, no es marca d'entrada cap objectiu quant al nombre d'abonats.Té "ganes que siguin molts" i veu "el país engrescat i gent de fora també". "Dir una xifra ara seria un error", manifesta.

Unicef a les samarretes

El conveni amb Unicef signat aquest dimarts al matí és per una temporada amb voluntat que tingui continuïtat. El logotip de l'entitat lluirà a la samarreta dels equips i es faran diverses accions.

La directora de l'Unicef, Marta Alberch, avança que el club "farà un donatiu de cinc euros per cada gol que faci l'equip". Així que "haurem d'animar força i que tinguin molt bona punteria", ha dit afegint que ja s'està parlant "d'una jornada a benefici d'Unicef".

Els fons recaptats es destinaran al projecte d'Unicef Andorra al Buthan, on ajuden en l'educació d'infants amb discapacitat.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares 

Comparteix:

18.207.98.97