El FC Andorra guanya el Manacor i es classifica a la segona ronda de la Copa

El FC Andorra s'ha classificat per a la segona ronda de la Copa del Rei després de derrotar el Manacor per 1 a 3. Els tricolors entraran al sorteig del proper dimecres on encara no es podran enfrontar amb cap equip de primera divisió.

Com acostuma a passar en aquests partits, l'equip local ha sortit molt fort. Esperonats per la grada el Manacor ha posat contra les cordes l'Andorra en els primers minuts. A poc a poc els d'Eder Sarabia han anat adormint el partit. Pau Casadesús l'ha despertat de cop amb una sotana catedralícia. S'ha emportat la pilota a base de potència i qualitat per acabar enviant la pilota a la xarxa amb un xut creuat. El jugador provinent del Gimnàstic de Manresa va marcar en el debut a la lliga i ha fet el mateix a la copa. Amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans.

En el primer minut de la represa Pampin, amb ulls al clatell, fa una bona assistència per a Marc Fernández que no perdona davant la sortida de Xavi Ginard. Deu minuts després sentenciava l'Andorra. Ara Marc Fernández és el que assisteix, i Jacobo fa el 0 a 3. Marc Vidal, debutant avui a la porteria tricolor, ha estat a punt de salvar el gol en aquesta acció però en el rebuig acaba fent el definitiu 1 a 3 Nico Rubio. El proper dimecres sorteig de la segona ronda, on l'Andorra encara no tindrà opció de trobar-se amb un primera divisió.

Imatges cedides: IB3-FC Andorra