L'FC Andorra perdona la golejada a l'Inter d'Escaldes (2-0)

L'FC Andorra continua la pretemporada i aquest diumenge al matí ha sumat una nova victòria a costa de l'Inter d'Escaldes, que prepara l'enfrontament d'Europa League de dijous. Els tricolors s'han imposat a Prada de Moles per 2 a 0, encara que el partit hagués pogut acabar en golejada.

L'Andorra ha demostrat al camp la seva superioritat sobre l'Inter d'Escaldes, però el 2 a 0 del marcador ha quedat curt per als mèrits dels tricolors. La manca d'encert i les grans intervencions de l'internacional Josep Gomes han evitat la golejada.

Els tricolors han tingut el domini de la pilota i han creat ocasions davant un Inter que es defensava amb ordre. Abans de la mitja hora, Carlos Martínez ha disposat de diverses oportunitats. L'única ocasió del campió andorrà l'ha malbaratat Genís.

Qui no ha fallat dins l'àrea ha estat Víctor Casadesús, que ha obert el marcador per a l'Andorra. Abans del descans, Carlos Martínez ha enviat un xut al pal.

A la segona part les ocasions han trigat a arribar, totes a favor dels tricolors. I aquí ha emergit la figura de Josep Gomes sota pals. Ho ha aturat tot, menys un cop de cap d'Iker Goujon en el minut 87 que significava el 2 a 0 definitiu. Els entrenadors han valorat positivament l'amistós.

L'entrenador de l'FC Andorra, Nacho Castro, s'ha mostrat molt satisfet amb el joc de l'equip i creu que "el nivell ha sigut altíssim". No obstant, també ha lamentat el poc encert de cara a gol.

Per la seva part, l'entrenador de l'Inter d'Escaldes, Adolfo Baines, ha destacat que "l'FC Andorra és molt superior a nosaltres tant tècnicament com en condició física" i creu que "serà un calc del que ens trobarem el dijous a l'Europa League.

El partit de dijous serà a casa contra el Dundalk irlandès, mentre que l'Andorra continuarà la preparació en vista a l'inici de la lliga a segona B.

Imatges: Txema Galilea