ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El FC Andorra ja pensa en la segona fase i a classificar-se per al play-off d'ascens a segona A

www.andorradifusio.ad

Jornada de descans del Futbol Club Andorra per gaudir de l'ascens a primera federació. Demà hauran de canviar de xip i centrar-se en el repte de classificar-se pel play-off per pujar a segon A.

Content. Així arribava l'autocar de l'Andorra aquest diumenge a la tarda després d'aconseguir l'ascens a primera federació i poder seguir lluitant per pujar a segona A.

Els tres primers equips dels dos subgrups del grup 3 de segona B s'ajunten ara per jugar-se l'accés al play-off d'ascens a segona A. Acumulen els punts de la lliga regular, fins aquí tot molt fàcil, però no ho és tant.

Al grup de l'Andorra hi havia un equip més i, per tant, cal dividir els punts aconseguits pels partits disputats. Així doncs l'Andorra passa de quart a últim pràcticament empatat amb el Vila-real B.

Tot va molt de pressa, a la segona fase només es jugaran sis partits contra els tres equips que estaven a l'altre grup: Eivissa, Alcoià i Vila-real B. Els tres primers jugaran el play-off.

En aquest escenari queda sobre la taula una pregunta: està preparat el FC Andorra per l'ascens a segona A?

La segona fase comença aquest cap de setmana. Per increïble que sembli la Federació Espanyola encara no ha anunciat el calendari. L'equip ha descansat avui i tornarà demà a la tarda a entrenar amb l'esperança de saber en quin estadi i contra quin rival jugarà aquesta setmana.

El FC Andorra començarà la segona fase a la cua de la classificació però amb la segona plaça a tir

Ara ens haurem d'acostumar a una nova classificació amb coeficients. Els sis aspirants a l'ascens a segona A acumulen els punts de la lliga regular.

Al grup de l'Andorra hi havia un equip més i, per tant, cal dividir els punts aconseguits pels partits disputats. Amb la conversió, l'Andorra passa de quart a últim, pràcticament empatat amb el Vila-real B. Els tres primers i el millor quart dels cincs grups disputaran el play-off, on s'hauran de superar dues eliminatòries, a partit únic.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Arnau Teixidó - XTVL

Comparteix: