ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El FC Andorra, més ambiciós que mai

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra prepara la nova temporada amb l'ambició de voler pujar de categoria. Per aquest motiu, l'estiu tornarà a ser un període calent per als tricolors. El president, Ferran Vilaseca, ha destacat que el pressupost es mantindrà, però que inversions com el futur estadi hauran d'esperar.

La prudència de la temporada passada ha donat pas a l'ambició. El FC Andorra vol pujar de categoria i estar present a la segona B Pro, la nova categoria que des del club valoren positivament, segons destaca el director esportiu, Jaume Nogués. 

El repte serà majúscul, atès que hi haurà cent equips lluitant per poques places.

Per encarar el repte, s'han tancat les renovacions de Miguel Bañuz i Rai Marchán com a peces clau del projecte. Aquest estiu també es preveu mogut a les oficines tricolors i, llevat de la porteria, hi haurà fitxatges a totes les posicions.

El club mantindrà el pressupost de la temporada passada, malgrat les afectacions per la crisi sanitàriadel coronavirus, assenyala el president del FC Andorra, Ferran Vilaseca.

Una altra de les carpetes pendents és l'estadi. L'equip continuarà a Prada de Moles, on es faran algunes millores com un gimnàs i ja es tindrà el vestidor ampliat, però la nova infraestructura haurà d'esperar, comenta Vilaseca.

Pel que fa al futbol base, Nogués ha destacat la feina feta enguany i ha remarcat que el repte següent és seguir la professionalització del club.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu

Comparteix:

18.208.126.130