El FC Andorra paga l'efectivitat blaugrana (2-1)

El FC Andorra ha perdut en la seva visita al Johan Cruyff contra el Barça B, per 2 a 1. Els tricolors han dominat durant bona part del partit, però l'efectivitat dels blaugrana s'ha acabat imposant.

El partit ha estat força tancat des d'un inici amb els dos equips sense arriscar. Tot i això, Aranda al minut 28 obria la llauna amb un xut des de fora de l'àrea que ha trobat l'escaire de la porteria defensada per Nico Ratti.

Molt premi per als blaugrana que s'han trobat amb el segon al minut 40, gràcies a una recuperació i aquesta meravella de Ferran Jutglà.

Al temps d'afegit de la primera meitat, l'Andorra ha retallat distàncies amb un gol de Carlos Martínez a centrada de Marc Fernàndez. Al descans, 2 a 1, favorable als locals.

Eder Sarabia ha mogut la banqueta i l'entrada de Zourdine Thior ha donat verticalitat als tricolors. L'equip ha avançat línies i Marc Fernàndez ha disposat d'un parell d'opcions per empatar el partit, tot i que sense gaire encert.

Al final, 2 a 1, i l'Andorra que pateix la segona derrota d'aquesta temporada. La setmana vinent, els tricolors jugaran a casa contra el San Fernando.

Imatges cedides: 1 RFEF Footters

El CV Encamp, invicte a la lliga després de guanyar l'Institut Montserrat Garcia per 1 set a 3 Ibon Navarro sobre la victòria contra Gran Canària: "És important per la classificació, però és més important  pel que fa a la confiança"