L'FC Andorra perd 3 a 1 contra l'Osca

Derrota del FC Andorra en el penúltim partit de preparació abans de l'inici de la lliga d'aquí a 9 dies a Oviedo. Els tricolors van caure 3 a 1 contra l'Osca, un rival directe a la Lliga SmartBank.

El FC Andorra va sortir malament al partit amb moltes dificultats per treure la pilota des del darrere, com els agrada.

Als quatre minuts Escriche va culminar de cap la jugada que ell mateix havia iniciat. El davanter va rematar a plaer entre els dos centrals. L'Andorra va formar amb dos juvenils del Gimnàstic Manresa. Luca al davant i Bomba al lateral. Hi ha hagut canvi de categoria, però no de filosofia, i els d'Eder Sarabia volen sortir amb la pilota des del darrere. Malgrat la pressió alta de l'Osca, fins que no se'n va sortir no va parar d'intentar-ho.

A poc a poc, els d'Eder Sarabia van portar el partit cap al seu terreny. El gol va arribar amb una passada llarga de Pastor, gran control de Riverola, retall, aturada providencial d'Andrés i en el rebot David Martín va afusellar la porteria de l'Osca per aconseguir el gol de l'empat. Abans del descans hi va haver una gran aturada de Nico.

Els tricolors havien mostrat minuts de bon futbol, però tot es va començar a desajustar a l'equador de la segona meitat. A la sortida d'un còrner Florian Miguel va tornar a avançar l'Osca. La sentència va arribar en el 72 amb una jugada de traca i mocador d'Escriche. Aquest perfil de jugadors són els que és trobarà l'Andorra al futbol professional. El gol el va fer Joaquín aprofitant el rebuig del pal.

L'Andorra ha jugat 6 partits a la pretemporada amb 3 victòries: Leganés, Espanyol B i Barça B. Un empat contra el Múrcia i dues derrotes amb Girona i Osca. Aquest diumenge jugaran el darrer partit de preparació contra el Lleida en directe per Andorra Televisió a partir de les 7 de la tarda.

Imatges: Aragon TV