El FC Andorra perd en la darrera acció contra el Saragossa (0-1)

Derrota al temps d'afegit del FC Andorra contra el Saragossa,

Derrota al temps d'afegit del FC Andorra contra el Saragossa, per 0 a 1. Un gol de Bebé en la darrera acció del partit certifica la quarta desfeta consecutiva dels tricolors.

La mala ratxa del FC Andorra continua. Els tricolors han tornat a perdre, aquest cop davant el Saragossa, en un partit on han anat de menys a més.

Els aragonesos han començat bé aprofitant els espais de la defensa tricolor. Als d'Eder Sarabia els hi ha costat adaptar-se i al descans s'ha arribat amb un 0 a 0, tot i que els de Fran Escribà han pogut anar per davant al marcador.

El pas per vestidors ha permès veure una millor versió de l'Andorra i els canvis han revifat les opcions locals. Sinan Bakis ha provat fortuna amb un xut llunyà al minut 79 que ha fregat el pal.

Els tricolors s'han bolcat en atac els darrers minuts i Jacobo s'ha trobat amb Christian Álvarez poc abans del final.

I en la darrera acció, el futbol ha mostrat la seva cara més cruel amb l'Andorra després que el Saragossa aprofités una relliscada d'Iván Gil prop de l'àrea rival per engegar un contracop que ha finalitzat Bebé. L'extrem que va arribar provinent del Rayo Vallecano ha batut Marc Vidal amb un xut ras al primer pal per donar els tres punts als visitants i superar a la classificació els de Sarabia amb 33 punts.

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: FC Andorra