El FC Andorra posa la cirereta al pastís guanyant el Vila-real B (4-3)

L'Andorra ha fet els deures i s'ha desfet del Vila-real B

L'Andorra ha fet els deures i s'ha desfet del Vila-real B, 4 a 3, en el darrer partit del curs. Un festival de gols que permet somiar amb la setena posició.

Dia d'emocions fortes, comiats i molts gols al darrer partit de l'Andorra aquest curs. Les coses no han començat bé i després d'un primer ensurt del Vila-real B, al minut 7 Tiago ha fet el primer gol de la tarda. Això ha despertat els tricolors i al 24, Rubén Bover fet l'empat en un llançament magistral de falta. Poc abans del descans, els groguets han aprofitat una badada i Carlo, amb sang freda i qualitat, ha superat Nico Ratti, 1 a 2.

La sortida de vestidors dels d'Eder Sarabia ha estat immillorable i al 50, Mika Marmol feia un dels gols de la jornada amb un xut a l'escaire per fer el 2 a 2. Sis minuts més tard, Carlos Martínez ha posat per davant l'Andorra en aprofitar una passada d'Almpanis per superar Gianni amb un xut picat. Quan semblava que el partit seria tricolor, Tasende s'ha tret de sobre un xut espectacular al 82, per fer el 3 a 3. L'Andorra no ha perdut els nervis i tres minuts més tard, una triangulació entre Bundu i Petxa l'ha culminat Jacobo. Al final, 4 a 3, i els tricolors dependran de Cartagena i Oviedo per ser setens.

Imatge cedida: FC Andorra

Els amants del ciclisme gaudeixen d'un cap de setmana sobre dues rodes amb l'Andorra Bike Race i la Gran Fondo Eder Sarabia després de guanyar el Vila-real B: "Una cirereta impressionant, ha estat una temporada increïble"