L'Andorra es retroba amb la victòria i s'acosta als líders

El Futbol Club Andorra feia quatre jornades que perseguia la victòria i avui l'ha aconseguit. Els tricolors han superat 2 a 1 l'Ebro a Prada de Moles. Els de Gabri continuen en zona de play-off d'ascens i retallen distàncies amb les primeres places.

El fred intens i la neu caiguda els darrers dies no han impedit que l'Andorra sortís al partit endollat. Als 14 minuts Forgas rep a la frontal i etziba un xut que va directe al fons de la xarxa. Els de Gabri donaven ritme a la pilota, aquesta jugada de Ruben ha estat a punt de suposar el segon gol tant per a l'Andorra com per a Forgas. El 2 a 0 ha arribat als 27 minuts. Fruit de la pressió constant, Moussa aprofita una errada de la defensa per marcar. Tant Forgas com Sidibé són pitxitxis al grup 3 de Segona B amb 6 gols. Abans del descans l'àrbitre no ha vist penal en aquesta acció de Pinga.

Semblava el dia perfecte per guanyar sense patiments però tot ha canviat a la segona meitat. L'Andorra ha fet un passet enrere i l'Ebro ha anat creient cada cop més en les seves opcions. S'ha patit a pilota aturada i en un córner als 69 minuts ha marcat l'equip aragonès. L'equip ha notat les baixes i el cansament del partit de copa. Forgas ha tingut la sentència als seus peus. El porter ha aturat i un dia més ha tocat patir de valent. Aquesta vegada però els tres punts s'han quedat a Prada de Moles i això és or en aquesta categoria.

La mala notícia l'ha donat Fede, que ha marxat lesionat. Durant el partit s'ha conegut el rival a la Copa del Rei, l'afició ja es prepara per rebre tot un primera com el Leganés.

Imatge: Anna Ginestà