L'FC Andorra supera l'Hèrcules (2-1) tot i jugar amb un home menys els darrers 20 minuts

El Futbol Club Andorra segueix líder del grup 3 de segona B, després de guanyar l'Hèrcules per 2 gols a 1. Els tricolors han patit al darrer tram de partit a conseqüència de l'expulsió de Moha al minut 70.

Les coses han començat bé per als tricolors, després que Ernest Forgas fes el primer amb un xut al primer pal en aprofitar un contracop. Els de Gabri han portat la batuta i el domini de les ocasions com en aquesta que no encerta Ruben Bover.

Al minut 26, Moussa Sidibé feia el segon de la tarda amb un xut sec que Falcón no ha refusat, 2 a 0.

L'Andorra ha marxat al descans amb el 2 a 0 i la sensació que la diferència podria haver estat més gran.

A la represa, Ruben Bover perdonava la sentència en aquesta acció que marxa fregant el pal.

Al minut 70 arribava l'acció polèmica del partit, després que Moha rebés la segona targeta groga per simular una falta i fos expulsat. Dos minuts abans havia rebut la primera.

Amb un home més, l'Hèrcules ha arraconat els tricolors sobre la porteria de Nico.

A deu minuts per al final, Forgas ha fet gala de la seva velocitat, però no ha encertat en l'u contra u.

Tres minuts més tard, els alacantins posaven emoció amb aquest gol de Borja, 2 a 1.

Els de Jesús Muñoz han continuat pressionant, però finalment el marcador no s'ha mogut.

Al final, victòria i tres punts més per als de Gabri que segueixen al capdavant de la lliga i mantenen la ratxa d'imbatibilitat a Prada de Moles. El pròxim partit serà diumenge vinent a Oriola.

Imatges: Fernando Montero