El FC Andorra tanca la primera volta amb un empat a 1 contra el Badalona

El Futbol Club Andorra ha tancat la primera volta amb un empat a 1 contra el Badalona. Els tricolors segueixen invictes a Prada de Moles i se situen tercers a la classificació.

Andorra i Badalona han signat les taules aquest dimecres a la tarda a Prada de Moles. Els de Nacho Castro han gaudit de bones ocasions, sobretot a la primera meitat, però la manca d'encert i una errada defensiva han evitat que els tricolors sumessin els tres punts.

L'entramat defensiu dels badalonins ha deixat pocs espais als tricolors als primers compassos. Tot i això, Héctor Hevel, el més actiu dels tricolors, filtrava una pilota a l'espai per a Carlos Martínez al minut 20, que el davanter no era capaç de convertir en gol.

Al minut 23, pilota directa que guanya Néstor i Robert aprofita la badada defensiva de Nico Ratti per fer el primer de la tarda.

Minuts més tard, Carlos Martínez provava fortuna amb una vaselina, però no ho aconseguia. Al descans, 1 a 1.

Els visitants han pogut sentenciar el partit amb un contracop, però el xut de Musa s'estavellava al pal.

L'entrada de Víctor Casadesús a la segona meitat ha permès als tricolors trobar més clarividència, com en aquesta acció que Carlos Martínez no encertava a marcar.

Al 68, Casadesús aprofitava un servei de córner per afusellar la porteria badalonina i fer l'empat a 1.

Els tricolors esperonats pel gol han buscat capgirar el marcador amb més cor que encert i, finalment, l'electrònic no s'ha mogut. L'empat permet a l'Andorra suma 16 punts en aquesta primera volta que el situen tercer, la darrera posició que dona accés a la fase d'ascens.

L'entrenador Nacho Castro ha valorat que ha estat "un partit molt bo per la nostra part", en què la falta d'encert de cara a porteria els ha passat factura. En aquesta línia creu que ha sigut superiors a un rival que s'ha posat per davant al marcador a causa d'un error, en un partit en què han tingut "més continuïtat en el joc".

Sense gaire marge per descansar, els de Castro estrenaran la segona volta, aquest diumenge a les cinc de la tarda, contra el Llagostera a Prada de Moles.

Imatges: Desirée Sala