ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'FC Andorra vol aprofitar el moment dolç per sumar a casa

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra viu el millor moment de la temporada. L'equip de Richard Imbernón i Josep Linares suma quatre partits invicte i dues victòries consecutives, uns resultats que han impulsat els tricolors de les posicions de descens a la zona tranquil·la de la taula, malgrat tenir encara un partit pendent. Aquest dissabte, a casa contra l'Igualada, vol donar continuïtat a la bona dinàmica.

En el que portem de lliga l'equip ha obtingut millors resultats fora que a casa. L'Andorra ha guanyat dos partits fora i aquest dissabte vol donar una alegria a l'afició. Malgrat els moments difícils l'equip sempre s'ha mantingut unit i al final han acabat arribant els bons resultats. "És feina de l'entrenador i tot l'equip, que ho ha sabut rebre bé i ho ha sabut treure endavant. No ha canviat res, seguim fent la nostra feina, el nostre joc i era qüestió de temps que arribessin els bons resultats", assegura Miki del Castillo.

La setmana passada l'Andorra va guanyar set punts en vuit dies, uns resultats que li han permès pujar fins a la desena plaça, encara amb un partit menys. L'Igualada, rival de demà, es troba a la part alta de la taula, quart classificat. L'entrenador, les lesions i l'austeritat econòmica han atorgat més oportunitats aquesta temporada als joves que arriben del juvenil.

Xisco i Joel són baixa per al patit d'aquest dissabte. Roger Nazarro i Marc Pujol són dubte. L'Andorra-Igualada es jugarà a les 16 hores a la Borda Mateu.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix:

34.231.21.83