El FC Andorra vol tallar la mala ratxa a Anduva

www.andorradifusio.ad

L'Andorra vol tallar la ratxa de derrotes aquesta tarda de diumenge al camp del Mirandés. Els tricolors volen aprofitar el mal inici de lliga dels de Miranda d'Ebro i sumar el tercer triomf del curs, en un partit entre equips d'estil semblant.

Hora de tornar a puntuar. El FC Andorra saltarà a Anduva aquesta tarda de diumenge amb l'objectiu de rescabalar-se de les dues desfetes consecutives. Andorra i Mirandés són sinònim de possessió i gols; per això tots dos equips volen donar espectacle i ser dels conjunts que més ocasions generen.

"Serà un partit molt bonic, amb dos equips valents, mirant més la porteria contrària que la pròpia i veurem si som capaços d'imposar-nos", expressava el tècnic tricolor. Ara bé, també reconeixia que tenia dubtes perquè "són un equip amb bastantes alternatives."

En aquesta mateixa línia s'expressava Alessio Lisci"Sortirà un partit que està bé per a l'afició. Hem de ser valents, però també hi haurà moments on hem tenir paciència."

Sarabia tindrà les baixes d'Almpanis, Adrià Vilanova i Martí Vilà. Qui sí que podria tenir els primers minuts són els darrers fitxatges: Aurélien Scheidler, Laorent Shabani i Pablo Moreno. El partit començarà a les 18.30 h en directe per RNA i andorradifusio.ad

Informa: Joel Romero
Imatges: David Moreno

Comparteix: