El FC Santa Coloma es classifica per a la segona ronda de la Conference League amb golejada davant del Mons Calpe (4-0)

El Futbol Club Santa Coloma s'ha classificat per a la segona

El Futbol Club Santa Coloma s'ha classificat per a la segona ronda prèvia de l'Europa Conference League després de golejar el Mons Calpe per 4 a 0 aquesta tarda a l'Estadi Nacional.

Els colomencs, que havien empatat a un gol en l'anada a Gibraltar, han sentenciat en els primers 16 minuts amb tres dianes. Guillaume López obria la llauna al 3, amb una rematada dins l'àrea després d'una centrada de Cisteró.

El segon arribava vuit minuts després, en un córner servit per Cisteró que Puerto ha rematat de cap al fons de la xarxa. I Cisteró feia el tercer de penal. Ja en el temps afegit de la segona part ha arribat el quart, obra d'Andreu Ramos.

El rival de l'equip andorrà en la segona ronda classificatòria serà el potent Hibernian d'Edimburg.

Imatges: J.L.-Kevin Ribeiro