ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Federació d'Atletisme esperarà a reunir-se amb el comú d'Andorra la Vella abans de pronunciar-se sobre l'estadi Comunal

www.andorradifusio.ad

La Federació d'Atletisme esperarà a reunir-se amb el comú d'Andorra la Vella abans de manifestar-se sobre la reforma de l'estadi Comunal Joan Samarra. La possible ampliació del terreny de joc per encabir els partits del Futbol Club Andorra i la conseqüent pèrdua de dos carrers de la pista d'atletisme ha provocat algunes reaccions. La darrera ha arribat aquest dimarts a la tarda per part del Comitè Olímpic. 

Pol Moya va ser el primer a posar aquest dilluns el crit al cel. El possible trasllat del Futbol Club Andorra a l'estadi Comunal i la conseqüent ampliació del terreny de joc podria comportar la pèrdua de dos carrers a la pista d'atletisme.

El migfondista del CAVA alertava a les seves xarxes socials que això suposaria que l'única pista del país deixaria d'estar homologada per fer-hi competicions, a banda del perjudici per als atletes que hi entrenen habitualment. Moya també apuntava les conseqüències que aquest canvi tindria en el treball amb la base.

També a les xarxes socials, d'altres veus han aplaudit les paraules de l'únic representant de l'atletisme andorrà als Jocs de Tòquio. Per la seva banda, el Comitè Olímpic ha mostrat aquest dimarts a la tarda la seva "preocupació" en un breu comunicat dirigit als mitjans de comunicació, en què "dona tot el seu suport a la Federació d'Atletisme".

De moment la federació es manté a l'expectativa i no farà manifestacions abans de reunir-se novament amb el comú d'Andorra la Vella, que tampoc ha volgut fer valoracions i assenyala que, de moment, no hi ha novetats. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: