ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La federació de ciclisme pensa en Marta Ballús per a Andorra 2025

www.andorradifusio.ad

Fins fa un parell d'anys Marta Ballús era coneguda com una de les millors jugadores de bàsquet del país. Va voler provar la bicicleta de muntanya i ha fet bona aquella dita "el que és bo és bo en tot". La Federació de Ciclisme ha estat atenta i la veu com una bona opció per als Jocs dels Petits Estats d'Andorra el 2025.

Divendres va fer 35 anys. Els dos últims Marta Ballús ha anat per totes amb la bici de muntanya. Va destacar a la Titan Desert. Enguany s'ha adjudicat la Rioja Bike Race i l'Asturias Bike Race. Curses d'etapes i de llarga distància. Enguany la federació li ha demanat de competir a la Copa Catalana de cross country. Pensen en ella per als Jocs dels Petits Estats d'Andorra.

A Malta no hi haurà ciclisme així que hi ha temps per treballar a fons fins a Andorra 2025.

Aquest cap de setmana disputa la Catalunya Bike Race a la Cerdanya. Al maig la Titan Desert. Sempre ha competit per passar-ho bé, ara ho seguirà fent però amb un objectiu, Andorra 2025.

Marta Ballús marxa tercera a la general de la Catalunya Bike Race en categoria Master. Avui s'ha disputat la segona etapa, la més llarga, amb pujada a Guils Fontanera. En categoria elit masculina hi ha dos andorrans dins del top 10. Xavi Jové en cinquena posició i Kilian Folguera, vuitè. Diumenge darrera i definitiva etapa.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Andreij Cristancho

 

Comparteix: