ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Federació d'Esports de Gel respira tranquil·la amb la continuïtat del Palau de Gel per almenys 25 anys

www.andorradifusio.ad

La Federació d'Esports de Gel ha celebrat l'acord del comú de Canillo per mantenir la concessió del Palau de Gel 25 anys més. L'ens federatiu ja tenia en ment una alternativa, una proposta que es manté vigent amb l'objectiu de tenir dues instal·lacions i fer créixer el nombre de federats.

Els amants de les disciplines de gel com l'hoquei, el patinatge i el cúrling podran seguir gaudint del Palau de Gel durant 25 anys més. Des de la federació es valora molt positivament aquest contracte llarg que els permetrà treballar amb perspectiva. "És una gran notícia", considera el president, Josep Garcia, qui recorda la demanda que té la instal·lació, fins i tot d'esportistes internacionals.

Una instal·lació alternativa, pla de futur

La federació ja tenia en ment la possibilitat d'aixecar una altra instal·lació. Aquest desig ara es manté encara que sigui amb menys urgència. L'objectiu és fer créixer el nombre de federats, unes xifres que a Canillo han arribat un punt on s'han estancat. Garcia proposa "una infraestructura més pròxima a un nucli poblacional més gran". Per a això, hi ha possibilitats en les ajudes de les federacions internacionals per al desenvolupament d'aquests esports, però "ja passa a ser un tema important però no urgent". L'aspiració és aconseguir la cessió d'un terreny públic d'uns 2.500 metres quadrats i, a ser possible, proper a la capital.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Arnau Teixidó

Comparteix:

44.192.10.166