ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Federació de Futbol adquireix una cinta de gravetat zero per accelerar la recuperació dels esportistes lesionats

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol continua creixent i intenta fer-ho en tots els àmbits. L'objectiu és donar les eines als futbolistes per desenvolupar la pràctica de l'esport en les millors condicions. L'última adquisició és una cinta antigravitatòria que escurça el temps de recuperació dels lesionats.

El que es veu a les imatges és una cinta antigravitatòria o de gravetat zero. La Federació de Futbol la va adquirir fa set mesos i ha arribat per quedar-se. És de gran ajuda en la recuperació d'esportistes lesionats, ja que segons ha detallat el preparador físic de la FAF, Carles Sivan, "permet calcular exactament el pes de la massa corporal i introduir de forma progressiva la marxa i la cursa posterior". 

A més, també fa possible "desgravar en percentatge d'1% el pes que vols aplicar" en fases inicials de la lesió i també que l'esportista no perdi l'estat de forma i així "escurçar els terminis de recuperació per tornara l'esport". 

No és evident disposar d'una màquina d'aquestes característiques. La veu ha corregut de pressa i fins i tot Pol Moya la va poder utilitzar per superar la lesió que va patir abans d'anar a Tòquio.

Segons ha destacat Sirvan aquesta maquina "és una cosa diferencial en medicina esportiva" i l'esforça per adquirir-la creu que "ens permetrà donar bona imatge del país a les Olimpiades". 

Un esforç que de moment, a aquells que l'han utilitzat, els ha generat una bona recompensa.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Nil Forcada

 

Comparteix: