ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Federació de Futbol insta Ilde Lima a fer un pas per reconduir la situació i nega cap xantatge al jugador

www.andorradifusio.ad

El president de la Federació de Futbol ha instat Ilde Lima a fer el primer pas per mirar de reconduir la crisi generada per les crítiques de l'internacional com a president de l'Associació de Futbolistes, que l'han portat a estar vetat a la selecció.

Félix Álvarez ha parlat per primera vegada de la situació en què es troba Ilde Lima, apartat de la selecció.

El president de la federació ha assegurat que la raó del veto en les dues darreres convocatòria de Koldo Álvarez han estat les crítiques reiterades que el central ha fet com a president de l'Associació de Futbolistes contra la federació.

Álvarez considera que un capità de la selecció no pot enviar aquests missatges destructius i li demana que ho esmeni. "Si vol defensar la samarreta de la secció, pensem que hauria de fer un pas per reconduir la situació".

Álvarez ha negat que la federació hagi fet xantatge al jugador per tornar a les convocatòries i sobre la renúncia d'Ilde Lima a presidir l'Associació de Futbolistes com a pas previ per tornar a jugar, el president ha comentat que no l'ha fet efectiva.

La federació considera que la pilota està ara a la teulada d'Ilde Lima, que ha de fer un pas endavant i rectificar si vol seguir allargant el nombre d'internacionalitats.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Xabier Moreira-Arxiu RTVA

Comparteix:

3.235.105.97