ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El femení del VPC s'entrena per a una temporada encara sense data d'inici

www.andorradifusio.ad

El femení del VPC Andorra afronta la nova temporada encara sense data d'inici. Amb Dani Raya com a nou responsable tècnic i un equip reforçat amb jugadores que pugen del júnior i altres que tornen, el vestidor no amaga les ganes de tornar a competir.

Ja fa algunes setmanes que el femení del VPC va començar la pretemporada amb dos entrenaments setmanals a l'Estadi Nacional sota les ordres del nou responsable tècnic, Dani Raya.

Amb la situació sanitària actual, l'equip no sap encara quan començarà la lliga i les pitjors previsions apunten al mes de desembre. La capitana, Anna Albalat, explica que estan esperant a l'amistós previst per final de setembre "per tenir una mica de contacte de partit". "Estem entrenant bastant però tenim ganes de posar-nos en joc".

La incertesa davant del retorn a la competició contrasta amb la il·lusió d'un grup consolidat, que aquesta temporada s'ha reforçat amb cinc jugadores que pugen del júnior i tres més que tornen, com Noelia Pauls, que destaca també l'energia de les més joves.

Després d'haver estat ajudant de Jeannot Martinho fa dues temporades, Dani Raya ha assumit la responsabilitat a la banqueta amb la idea d'implantar un nou sistema de joc: "Un rugbi atractiu i dinàmic amb què s'ho passin bé dins el camp i sobretot que estigui tot molt endreçat sabent què estan fent en cada moment, que no sigui jugar per jugar. Tinc la idea d'estructurar molt bé l'equip, intentar millorar-lo i un dels punts clau serà el sistema tàctic".

L'equip continuarà entrenant en espera de notícies per part de la Federació Catalana, amb l'objectiu de fer un pas endavant en la seva tercera campanya al rugbi de 15.

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí

 

 

 

 

 

Comparteix:

3.238.96.184