El femení del VPC s'estrena a l'Estadi amb una victòria contundent davant del Sitges (33-5)

L'equip femení del VPC va obrir la segona fase del cam

L'equip femení del VPC va obrir la segona fase del campionat de Primera catalana amb una victòria contundent a l'Estadi Nacional, per 33 a 5, davant del Sitges.

L'estrena davant l'afició s'havia fet esperar, però el primer partit a l'Estadi no podia acabar millor per a l'equip de Jeannot Martinho. Les andorranes van deixar sentenciat el duel a la primera part, amb un joc molt dinàmic a la línia de tres quarts, i van arribar al descans amb un marcador clarament favorable de 33 a 0.

A la segona part, el VPC va defensar la seva renda i l'únic assaig de les catalanes va arribar a les acaballes del partit.

Imatges: Vicente Bellot