ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El femení del VPC es prepara per obrir la lliga el cap de setmana del 2 i 3 d'octubre sense conèixer les rivals

www.andorradifusio.ad

El femení del VPC Andorra ha iniciat els entrenaments per a la nova temporada. L'objectiu serà mantenir el bon nivell mostrat el darrer curs, en què l'equip de Dani Raya va jugar la fase d'ascens a la divisió d'honor B espanyola. 

El compromís de la selecció de futbol contra San Marino ha fet que aquesta setmana els entrenaments del rugbi s'hagin traslladat a Ordino.

El femení del VPC s'ha posat en marxa sense conèixer encara les rivals que es trobarà a la lliga, però la Federació Catalana ha comunicat que el calendari s'obrirà el 2 i 3 d'octubre i finalitzarà a mitjan abril. L'objectiu del quinze de Dani Raya i Sebas Barrera serà mantenir el bon nivell mostrat la temporada passada. 

La capitana, Nàdia Olm, remarca la quantitat de jugadores disponibles, "una línia que s'ha de mantenir per a poder assegurar la divisió i anar creixent". I és que "jugar contra un Sant Boi o un Barça és tot un honor, ja que tenen molt de nivell, que és el que nosaltres volem assolir".

Continuarà compaginant el VPC amb les convocatòries de la selecció francesa de 13. La setmana passada va completar una nova concentració per preparar el Campionat del Món, que s'ha ajornat un any per la Covid i tindrà lloc la tardor del 2022. Per tant, per a la capitana "serà un any més de seleccions i competitivitat sana, però amb totes les altres jugadores".

Olm és el millor referent d'un esport que continua creixent i apujant el llistó. Bona part del grup que està entrenant a Ordino ja fa dies que prepara l'estrena de la nova selecció de 15, aquest mes de setembre a Còrsega. 

Informa: Joan López 
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: