ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ferré domina la primera jornada de la Pujada a Arinsal 

www.andorradifusio.ad

Raül Ferré ha dominat la primera jornada de la Pujada a Arinsal. 76 vehicles han fet la sortida en la prova organitzada per l'Automòbil Club d'Andorra, que un any més ha reunit un cartell de luxe i molts aficionats al motor.  

Poques cites automobilístiques ofereixen un parc de vehicles tan divers com el de la Pujada a Arinsal. Des de barquetes i monoplaces, fins a turismes i vehicles clàssics, amb pilots força veterans i d'altres que s'estrenen en competició.

Raül Ferré ha estat el més ràpid en la primera de les tres pujades d'aquesta edició, per davant del francès i gran favorit Sébastien Petit. Un altre pilot del país, Gerard de la Casa, ha dominat a la categoria de Producció. La prova, organitzada per l'Automòbil Club d'Andorra, puntua un any més per al Campionat de França de Muntanya de segona divisió.

El president de l'Automòbil Club d'Andorra, Enric Tarrado, ha comentat quina és la intenció de l'entitat. "La idea nostra dins de l'Automòbil Club, i sobretot de la Comissió esportiva, és que totes les proves que es facin a Andorra es puguin internacionalitzar cada vegada una mica més i fer que això contribueixi a promocionar el país a l'exterior a través de l'esport de l'automòbil".

Un altre dels protagonistes del dia ha estat Àlex Bercianos, que ha dominat la Sèrie Nacional al volant d'un vehicle cent per cent elèctric, el primer en la història de la prova. El també director del Circuit d'Andorra-Pas de la Casa ha destacat que vol que el cotxe participi a les GSeries. "Ara estem treballant perquè sigui una de les categories de les GSeries i, per què no, per mirar de donar-li un camí en el món de la muntanya".

Aquest diumenge es disputaran dues pujades més, a les 10 del matí i a les 12 del migdia. Els aficionats podran accedir des del punt de sortida fins a l'arribada amb el telecadira d'Arinsal. A dos quarts de dues està previst el lliurament de premis. 

Informa i imatges: Joan López

Comparteix: