Fins a divuit gols en un partit intranscendent

Partit boig del Sant Julià de futbol sala ahir contra l'Alheña. Un enfrontament intranscendent per als dos equips que, no obstant això, van sortir a buscar la victòria. Tant és així, que es van veure fins a 18 gols, amb l'empat a 9. Nova exhibició de Carlos Barbosa. Ahir el pivot va fer 8 dels 9 gols del seu equip.
Qui, si no Barbosa, podia inaugurar el marcador als 5 minuts de partit? Combinació amb Férriz i el pivot que iniciava el seu festival particular.Només un minut després, el segon, en aquest cas amb un fort xut.L'Alheña es va posar per davant, però de nou Barbosa va igualar el partit a 3. Ara, picant la pilota davant la presència del porter.Ahir el pivot els va marcar de totes les maneres possibles. De penal també, per posar el Sant Julià per davant 4 a 3.Es va arribar a la mitja part amb 4 a 5 per als catalans, però Barbosa va continuar en el seu món. Ell mateix, als 2 minuts, marcava el gol de l'empat a 5.La festa de Barbosa va tenir un convidat. Es tracta de Jorge Dias, que d'un fort xut des de lluny, igualava el marcador a 6.El pivot, però, encara no havia acabat la seva exhibició. A falta de 7 minuts, posava per davant els lauredians, ara amb un gol amb el taló.La festa de Barbosa es va allargar fins a l'últim minut de partit. El Sant Julià perdia de 2, però a falta de 37 segons, al segon pal, va fer pujar el 8 a 9.Per últim, l'empat. Sobre la mateixa botzina va fer també el 9 a 9, que evitava la derrota del Sant Julià. Amb els d'ahir, Barbosa porta 41 gols en 24 partits.Informa: Xavi Bonet Imatge: Lluís Calvo