ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La FIS avala les pistes Avet i Àliga per a les finals de la Copa del Món

www.andorradifusio.ad

La FIS ha donat el vistiplau a les pistes Avet i Àliga, que acolliran el març vinent les finals de la Copa del Món d'esquí alpí. Els dos supervisors de la federació internacional han elogiat els treballs que s'han fet i la capacitat organitzativa del país.

Marcus Waldner i Atle Skaardal, directors de la Copa del Món d'esquí masculina i femenina, seguien aquest dimecres a la tarda la part final de l'arribada de la pista Àliga.

Durant tres dies, deu membres de la FIS han inspeccionat les dues pistes que acolliran les finals i han tractat altres questions de caràcter organitzatiu, amb un balanç positiu.

Skaardal assegura que "ara el projecte és una realitat". "Tothom està extremament impressionat. Ës un projecte de la FIS, que també tindrà molta repercussió internacional perquè ens heu ensenyat que és possible si tothom va en la mateixa direcció", ha afegit.

La plataforma on estarà situada l'arribada de la pista Avet de Soldeu, que rebrà les proves tècniques, ha estat ben valorada. Marcus Waldne afirma que "el pont era necessari". "En primer lloc, per crear suficient espai. Hi haurà dos esdeveniments el mateix dia en la mateixa arribada, que abans era molt estreta. Tenim gegant i eslàlom el mateix dia, noies i nois, en les finals. I especialment serà bo per als espectadors i la gent que esquia, que tindrà més espai per circular", ha argumentat

Des del comitè organitzador, el director general del comitè, Conrad Blanch, valora molt positivamernt l'èxit del resultat de la supervisió per part de la FIS.

La signatura del protocol entre el comitè organitzador i la FIS ha tancat la visita dels supervisors, que cofien que les finals siguin una festa.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

18.232.38.214