El físic de l’UNICS Kazan s’imposa en l’estrena del Top-16

El MoraBanc Andorra no ha pogut obrir amb una victòria la participació en el Top-16 de l’Eurocup i ha caigut contra l’UNICS Kazan al Poliesportiu, per 66 a 73. L’equip d’Ibon Navarro, que recuperava Tyson Pérez després d'un mes de lesió, ha competit de tu a tu davant dels russos durant 35 minuts, però en el tram final s’ha imposat la superioritat física del rival.

Els dos primers quarts han estat presidits per la igualtat, amb alternatives per a tots dos equips. L’UNICS dominava a la fi dels primers 10 minuts per 16 a 21 i el MoraBanc capgirava el marcador amb una gran defensa abans del descans, 39-38. La pitjor notícia ha estat la lesió d’Haukur Palsson, que només ha pogut jugar un minut abans de fer-se mal al turmell i haver d’abandonar la pista.

A la segona part, l’UNICS Kazan ha obert forat i ha arribat a tenir 13 punts de renda màxima, però el MoraBanc ha tornat al partit novament des de la defensa. Els d’Ibon Navarro s’han situat a un punt quan quedaven 6 minuts (64-65), però els ha faltat benzina per completar la remuntada. L’equip rus ha estat molt superior en el rebot, amb 41 captures per 24 dels tricolors, només 3 d'elles ofensives. Jelínek ha estat el màxim anotador del MoraBanc, amb 18 punts.

L'equip d'Ibon Navarro jugarà el segon partit de la lligueta europea dimecres vinent a la pista del Mornar Bar de Montenegro. Abans, li espera la visita del RETAbet Bilbao en una nova jornada de la Liga Endesa, diumenge a les 12.30h al Poliesportiu, en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Fotografia cedida: MoraBanc Andorra / Albert Martín