ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Flaux pren el relleu de Ferré al capdavant de la Federació de Rugbi

www.andorradifusio.ad

Jean Marc Flaux ha assumit les regnes de la Federació de Rugbi en substitució de David Ferré, que continuarà a la nova junta com a tresorer. El nou president aposta per la continuïtat i vol seguir potenciant la modalitat de set i la base.

Han estat junts els últims tres anys, com a president i vicepresident. Ara Jean Marc Flaux pren el relleu al capdavant de la Federació de Rugbi, però David Ferré continuarà al seu costat a la nova junta.

El president de la Federació de Rugbi, Jean Marc Flaux, ha explicat que fa sis anys que està com a vicepresident i creu que suplir a David Ferré "serà un repte". Malgrat això, pensa que "tot tirarà endavant i farem el mateix que hem fet fins ara".

Per la seva part, Ferré ha assenyalat que es trobarà a partir d'ara en una segona línia que li permetrà descansar, "perquè ha estat una mica feixuc".

Ferré tanca l'etapa com a president amb els comptes sanejats. Marc Haro, Gilles Font i Ramon Pujol s'incorporen a la nova junta, que aposta per la continuïtat en els despatxos i en els terrenys de joc.

En aquest sentit, ha detallat que s'ha començat amb el rugbi 7 i ha remarcat que "amb els mateixos recursos hem fet més activitats".

Jean Marc ha afegit que l'objectiu és la canalla, "perquè és el futur del rugbi andorrà". Actualment tenen 400 nens i ha assegurat que "tot el que puguem fer ho farem per ells".

El traspàs de poders arriba tot just abans d'un any carregat de cites internacionals, amb els partits de l'Europeu que no s'han pogut celebrar enguany per la pandèmia i previstos al maig, a banda d'un torneig de set que també s'ha hagut d'ajornar i que portaria al país unes 400 persones. 

Informa i imatges: Joan López
Locució: Sergi Cano

Comparteix:

3.239.242.55