ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Font Blanca és substituïda per la Comapedrosa Andorra

www.andorradifusio.ad

La Font Blanca passa a ser la Comapedrosa Andorra. Amb aquesta notícia d'impacte la Federació Internacional d'esquí de Muntanya ha donat a conèixer el calendari  per a la temporada 2019-2020.

La prova andorrana continua a la Copa del Món però la notícia ha estat conèixer el canvi de nom de la competició i de retruc de l'emplaçament. La Font Blanca, la mítica prova andorrana d'esquí de muntanya, es trasllada a Arinsal i es passa a anomenar Comapedrosa-Andorra. El sostre del país serà l'objectiu de l'organització si les condicions ho permeten.

La sortida i arribada estarà situada a Arinsal. Una localització que si venen mal dades difícilment oferirà el ventall d'alternatives que tenia Arcalís. No hi haurà canvis a la vertical, fet que permetrà disputar les dues proves en un mateix escenari.

La Comapedrosa Andorra serà la segona prova de la Copa del Món i es disputarà el 25 i 26 de gener. La propera temporada serà la del debut olímpic amb els jocs de la joventut de Lausana a principis de gener amb la participació d'Oriol Olm.

Madona di Campiglio, seu de les finals de la Copa del Món, acollirà de manera simultània el campionat d'Europa a principis d'abril, una competició que havia estat proposada a Andorra.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: