El Freeride World Tour tornarà a Ordino Arcalís el febrer vinent

www.andorradifusio.ad

Ordino Arcalís serà la tercera prova del Freeride World Tour, la competició forapista més important del món que aterrarà a Andorra entre el 4 i el 9 de febrer.

Un any més, el Freeride World Tour tornarà a Andorra. La setzena edició de la competició forapista tindrà cinc escenaris i Ordino Arcalís en serà un. Concretament el tercer. El calendari 2023 s'obrirà al Canadà entre el 13 i el 18 de gener i posteriorment el circuit es traslladarà a Europa, per recalar a Baqueira Beret. Arcalís, convertida en una seu permanent del Tour per les diferents possibilitats que ofereixen les seves muntanyes, acollirà la tercera cita, del 4 al 9 de febrer.

A partir d'aquí, el World Tour farà el tall per a les finals, que tindran lloc a Fieberbrunn, a Àustria, a mitjan març, amb dues mànegues. El circuit es tancarà amb la gran final, l'Xtreme Verbier, a Suïssa, del 25 de març al 2 d'abril. L'any passat, el Freeride World Tour va estrenar localització a Arcalís, amb les baixades per la cara sud-est del pic de les Planes. Hi va participar amb invitació l'andorrà Joan Aracil, que va patir una forta caiguda. El rider, molt motivat per a la nova temporada, confia poder rebre una altra wild card.   

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu-FWT     

 

Comparteix:

Pampín destaca el bon ambient al vestidor, el treball diari i la confiança com les claus de l'èxit del FC Andorra Verdú i Lago posen bona nota a l'estada de pretemporada de Nova Zelanda